Hoe bereik je nieuwe klanten? Met wat stimuleer je verkoop? Welke behoeften heeft de doelgroep en klant? 

Onderhoudt de relatie tussen organisatie en publiek, houdt zich vooral bezig met het imago van organisatie, bedrijf of merk. 

Met SEO vindt jouw klant ook jouw website! De site wordt geoptimaliseerd om hoger vindbaar te zijn in de zoekmachines. 

Projecten, producten, diensten en events weergeven op elk social media kanaal. Informeer en bereik je online doelgroep.

Marketingcommunicatie voor jouw bedrijf, merk, dienst of product. 

Marketingcommunicatie is een combinatie van zowel marketing en communicatie die je inzet om je publiek of doelgroep te bereiken. In het O.O.M Marketingcommunicatie model zie je dit per tool en per marketing fase terug. Wij helpen jouw marketingcommunicatie op poten te zetten, te verfijnen en te beheren.

Het is voor ieder MKB-bedrijf mogelijk gebruik te maken van onze hulp. Dit door te werken met blokken van 4 uur. De gewerkte uren worden voornamelijk aansluitend ingezet op 1 dag, maar verdeeld over de week of maand is ook mogelijk. Iedere klantvraag is uniek, dus de inzet qua uren daardoor ook. We leggen je graag persoonlijk uit hoe de inzet er in de praktijk uitziet. Laten we het er eerst over hebben. Je zult merken dat het ook voor jouw bedrijf gewoon mogelijk is om hulp bij marketing en communicatie in te zetten. 

 MARKETINGCOMMUNICATIE

Het complete marketingcommunicatie takenpakket van A tot Z voor je organisatie, naar medewerkers, relaties en klanten. Daarmee bedoelen we een grondige en brede aanpak van je marketing, communicatie & PR. Maar ook SEO van de website, landingspagina’s maken en bijhouden van social media. Gewoon alles dus!

Marketing

Via marketing bepaal je hoe een organisatie zich naar buiten profileert. Ook bedenk je hoe je nieuwe klanten bereikt en hoe je aan hun wensen en behoeften tegemoet komt. Met een strategie en plan ga je strategisch te werk.

Communicatie & PR

Communicatie & PR houdt zich vooral bezig met het imago en de profilering van een organisatie, bedrijf of merk. Dus niet zozeer met de verkoop. Het onderhoud de relatie tussen organisatie en het publiek.

Zoekmachine Marketing / SEO

Zoekmachinemarketing houdt in; de optimalisatie van je website ten behoeve van een hogere positionering in de zoekmachine. Met SEO wordt een website geoptimaliseerd om hoger vindbaar te zijn in het onbetaalde gedeelte van de zoekmachines. Dit zorgt dat er meer bezoekers naar je website komen.

Social Media

Je organisatie heeft een verhaal te vertellen, diensten te delen en successen te vieren. Wij zorgen ervoor dat deze verschijnen op de tijdlijn van jouw favoriete social media kanalen. Geef aan welke je voorkeur hebben. je ziet vanzelf de berichten verschijnen op de tijdlijn. Wij informeren jouw doelgroep.

Landingspagina

Een landingspagina is het visitekaartje van jouw website en organisatie. Elke pagina op je website is een landingspagina. Bezoekers ‘landen’ via betaalde advertenties op een pagina van je website. Deze pagina heeft als doel de bezoeker te overtuigen jouw product of dienst aan te schaffen. 

HOE WERKT HULP BIJ MARKETING, COMMUNICATIE & PR DOOR MIRELLA?

Hulp bij marketing, communicatie & PR op jouw locatie

Ik kom naar je kantoor om te helpen en vertrek wanneer ik klaar ben. Maar kan ook vanaf mijn werkplek in Middelburg of ergens anders aan de slag gaan. We houden korte lijntjes, ik schakel vlot en zorg dat alles klaar is zoals we van te voren afspraken. Ik ben een pionier op gebied van marketing, communicatie & pr en ga zelfstandig aan de slag. Wanneer ik vragen heb, hoor je me. Ik weet tenslotte niet alles en controleer liever zaken van te voren. Ik ben die flexibel inzetbare hulp bij marketing, communicatie en pr werkzaamheden. Je zet me al in vanaf 4 uur per maand. Ik onderscheid me door goed naar jou te luisteren, niet direct met een antwoord te komen, maar door te vragen en je probleem samen te vatten. Zo heb ik de tijd om doordacht na te denken en dan pas terugkoppeling te geven. Voor alles is namelijk een oplossing.

Volg ons op social media >>>>

Genoeg ontdekt over ons? Dan komen wij heel graag in contact met jou. Onze hulp is dichtbij! Stuur je gegevens door via het contactformulier of bel ons.  

Zijn we niet bereikbaar? Dan zijn we ergens aan het werk. Spreek de voicemail in; laat je naam en nummer daar achter.
We bellen terug! 


Verandering brengt groei

Het zijn niet de sterksten van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. [C. Darwin] We geloven erin dat verandering groei met zich meebrengt. Dit kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn. 

In gesprek met elkaar

Alles begint voor ons met een goed gesprek. Met goed bedoelen we informatief, vragend, uitleggend, adviserend, kritisch en met open vizier. Ook willen we die persoonlijke klik met elkaar ervaren. Gevoel en verstand in balans.

Goed gevoel bij samenwerken

Dat ene gevoel dat wij samen deze klus gaan klaren bedoelen we. Jij geeft aan wat er moet gebeuren, wij geven feedback en voeren de taak naar behoren uit. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. 

Tevreden klanten

Jarenlange samenwerking met bijna alle klanten. Loyaliteit en vertrouwen liggen aan de basis. Want als het fundament solide en betrouwbaar is, kom je samen heel ver. Op deze manier beginnen we elke nieuwe opdracht ‘hulp bij marketing, communicatie & pr’.