bni neeltje jans | goes, zeeland

Netwerken via het principe geven loont met humor en vertrouwen in elkaar

BNI Neeltje Jans staat bekend als een solide organisatie. Diverse leden zijn aangesloten sinds de oprichting in 2012. In het chapter is de basis om die reden stabiel. Vanuit die krachtige basis wordt er wekelijks samengekomen bij van der Valk te Goes. Onder het principe ‘geven loont’ wordt er onderling samen zaken gedaan. BNI Neeltje Jans is een B2B netwerk organisatie actief in de regio Zeeland en West-Brabant. We zijn gastvrij en heten je welkom bij een van onze bijeenkomsten op donderdagochtend. 

B2B Netwerken in en om de Bevelanden

Geven loont

Structuur, regelmaat en orde liggen aan de basis van de wekelijkse bijeenkomsten. Elke donderdagochtend komen we samen. Vanaf 6.15 uur is er mogelijkheid om te netwerken en te ontbijten. Stipt om 7 uur gaan we van start met vaste agendapunten. Iedere ondernemend lid of ondernemende gast stelt zich voor in een pitch van 1 minuut. Ook is er de gelegenheid om aan te geven met wie je graag in contact komt. Daarbij komt nog dat elke week een ander lid zichzelf en het bedrijf presenteert voorstelt in een 10 minuten durende presentatie. 

Humor stroomt

Elkaar leren kennen en wat je als bedrijf doet, zorgt ervoor dat de mede BNI leden voor jou het netwerk beschikbaar stellen. De kans is groot dat hierdoor je omzet groeit vooral door de uitbreiding van het netwerk en de kansen dat dit biedt. Ow ja om 8.30 uur zijn we klaar. Althans je kunt nog netwerken of aan het werk, aan jou de keuze. BNI Neeltje Jans staat bekend om zijn gezellige, informele sfeer met een dosis humor. Zo wordt zakendoen met en onder elkaar elke week een feest.  
Mirella Herwegh is BNI Neeltje Jans lid sinds februari 2019. Ze bekleedde enkele rollen binnen het chapter; social media beheerder en ledenmentor.  

bni neeltje jans