fbpx

Goede landingspagina’s maken voor je website

Hoe maak je een landingspagina?

Bij het maken van de beste landingspagina komen meerdere kleine dingen bij elkaar. We zullen je niet belasten met technische details. Maar het komt er wel op neer dat je van te voren een ontwerp uittekent of vormgeeft voordat je echt gaat bouwen. Je hebt namelijk van te voren een doelgroep, zoekterm en call to action bedacht. Deze komt meestal voort uit je marketingstrategie. Het uiteindelijke ontwerp van de pagina waar jij je publiek op wilt laten landen moet precies alle informatie bevatten waarvoor ze daar terecht komen. Mist er iets, dan is alle moeite voor niks en ben jij het contact met je doelgroep na 1 klik kwijt.

Een goede landingspagina ontwerpen

De naam landingspagina wordt gebruikt voor pagina’s die bezoekers zien als ze bijvoorbeeld via een advertentie of een post op je website komen. Nadat ze op de advertentie klikken zien ze een pagina op je website die perfect aansluit bij het onderwerp van de advertentie of post. Een goede landingspagina laat direct en overzichtelijk zien wat de volgende stap is; bijvoorbeeld informatie lezen, contact opnemen, kopen, downloaden of een dienst boeken. Het ontwerpen van een goede pagina is heel belangrijk en daar moet je van te voren goed over nadenken. 

SEO LANDINGSPAGINA ONTWERPENVOOR JE WEBSITE

Op een goede 
landingspagina 

vind je bezoeker precies waarnaar die zocht

Een landingspagina maken vergt een hele andere aanpak dan het aanmaken van een gewone webpagina. Een pagina waarop je bezoeker landt, is bedoeld om gericht verkeer naar toe te sturen. 
Kom meer te weten over de hulp die wij hierbij bieden.

landingspagina, website beheer

Landen op precies de juiste pagina van je wordpress website!