fbpx

Wat is SEO?

Technische online marketing term

SEO is de Engelse term voor search engine optimization, dit betekend zoekmachine optimalisatie en is bedoeld om websites te optimaliseren. SEO is een technische online marketing term. De SEO optimalisatie van je website verhoogt de vindbaarheid van je site in de zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van diverse technieken; content optimalisatie of teksten optimaal schrijven, linkbuilding en het optimaliseren van je website techniek. 

Wat doet OOM Marketing & Communicatie?

Wij zijn een marketing communicatie bureau gevestigd in Middelburg. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en helpen mkb bedrijven met hun marketing en communicatie d.m.v. het toepassen van SEO op hun website. 
Wij bekijken per webpagina de SEO technieken, vormgeving en zoektermen en brengen advies uit aan de website bouwer hoe de pagina geoptimaliseerd kan worden ten gunste van je online vindbaarheid. Een zoekwoordenonderzoek is een onderdeel van de optimalisatie waarbij onder andere de concurrentie onder de loep wordt genomen. Het is namelijk wel belangrijk om je online te onderscheiden t.o.v. de concurrentie en concullega’s. Je vist namelijk allemaal in dezelfde online vijver. 

Bij deze optimalisatie bieden we ondernemers ondersteuning met een seo zoekwoorden onderzoek. Vervolgens geven we advies hoe de website optimaal gemaakt kan worden zodat de zoekmachine deze beloont met een hogere positie in de gratis zoekresultaten.


SEO OPTIMALISATIE VAN JE BEDRIJFSWEBSITE

SEO ook bekend als  
zoekmachine optimalisatie

voor je website, zorgt dat je
 online vindbaar bent voor je doelgroep en publiek.

Relevante website bezoekers, je doelgroep, bereiken je website sneller en beter met SEO optimalisatie van je bedrijfswebsite. Dit komt doordat je specifieke zoektermen gebruikt waarop je doelgroep zoekt en deze verwerkt zijn in je webpagina’s. Het compleet optimaliseren van je website voor zoekmachines zorgt voor een hogere vindbaarheid van je website. Bovendien blijft dit zo voor langere termijn. Kom meer te weten over hulp bij website optimalisatie. 

seo

SEO zorgt voor een hogere kwaliteitsscore van je website