fbpx
online marketing & basis van SEO
maandag 9 uur – 13 uur 

Op de 1e dag gaan we aan de slag met theorie over wat online marketing is en welke plek SEO daarin heeft. Maar ook wat houdt SEO allemaal in. Wat heb je nodig om SEO te kunnen doen? Waarom is SEO zo belangrijk bij ondernemerschap? Met deze basiskennis ga je de in de praktijk aan de slag. 

zoekwoorden & concurrenten onderzoek 
dinsdag 9 – 13 uur

Welke verschillende zoekwoorden zijn er? Hoe vind je deze zoekwoorden en zoektermen? Wat doet de concurrentie op gebied van zoekmachinemarketing? Kortom de theorie wordt steeds concreter en je begint aan je eigen zoekwoordenonderzoek en maakt kennis met de Google Tools. 

Google tools & SEO in de praktijk
woensdag 9 – 13 uur

Welke stappen neem je om de zoekmachineoptimalisatie door te voeren in je eigen website? Welke Google Tools ga je inzetten? Hoe vul je een Meta Tag in? Hoe verwerk je zoektermen in online teksten? Waarom is navigatie op je website belangrijk? Hoe zit SEO er eigenlijk uit? 

Het All-In tarief voor de 3 daagse SEO training bedraagt € 1149,- per deelnemer! 

SEO laat je onderneming online groeien

SEO leer je door te doen! Klinkt dit interessant? Deze 3 daagse SEO training is bedoeld voor iedereen die zelf met SEO aan de slag wilt. Je kunt diverse redenen hebben: je website beter online vindbaar te laten zijn, je leads via de website te laten toenemen, meer gerichte bezoekers naar je site navigeren, de concurrentie een stap voor zijn of iets anders dat voor jou belangrijk is. Online is er veel info te vinden over hoe SEO werkt en hoe je het toepast. In deze training gaan we compact en stap voor stap aan de slag zodat je SEO kennis na deze training up to date is en je zelf aan de slag kunt! De training vindt plaats binnen Zeeland en neemt 3 ochtenden in beslag. Het is een combinatie van theorie bijbrengen en in de praktijk aan de slag gaan.  Na de training bieden we ook nog een terugkomdag aan of buddiesessie bij jou op het bedrijf. 

SEO kennis altijd up to date! 

Omdat zoekmachineoptimalisatie (SEO) ook ons dagelijkse werk is, is onze kennis altijd up to date en om die reden 1 op 1 over te brengen op jou of jouw medewerkers. We dragen onze kennis graag over. We hebben een bedrijfskundige achtergrond en vanuit die kennis en visie helpen we ondernemers om zich online te profileren en de onderneming te laten groeien. Deze SEO training kwam tot stand nadat we diverse buddiesessies bij klanten hadden gedaan. Ter plekke ontstond het idee om dit voor grotere groepen aan te bieden. Dus bij deze is de ‘3 daagse SEO training’ cursus, opleiding of hoe jij het ook wilt noemen, een feit. Meld je aan en ga binnenkort aan de slag met je eigen internetmarketing en SEO. 

SEO training in Zeeland of online

Elke eerste week van de maand vinden de SEO trainingen plaats op locatie in Vlissingen, Goes of Middelburg. Dus in de week waarin de 1e dag van die maand valt.
Na inschrijving krijg je inzicht in de beschikbare trainingsagenda en geef je aan wanneer je deelneemt. Na betaling van de training is je inschrijving definitief. 
Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om online via een livestream de training te volgen. We delen dan ruim van te voren de livestream link zodat je op tijd aanwezig bent. Vragen stellen gaat via de chatbox van deze livestream. 

Terugkomdag SEO training 

Na de 3 daagse training laten we jou niet zomaar los. Er is een terugkomdag voor degenen die de 3 daagse training hebben gevolgd en behoefte hebben aan feedback of extra hulp. De terugkomdagen vinden plaats in elke eerste week van de maand, dit op de vrijdagochtend tussen 10 en 13 uur. Tijdens deze 3 uur is het mogelijk om je vragen te stellen, hulp te krijgen en zelfstandig verder te kunnen. De terugkomdag is niet inbegrepen bij de training maar is los te reserveren. De terugkomdag wordt in groepsverband gehouden.  De voorwaarde om deel te kunnen nemen, is dat je eerder de 3 daagse SEO training volgde.