wat is social media? 

Social Media

Je organisatie heeft een verhaal te vertellen, diensten te delen en successen te vieren. Wij zorgen ervoor dat deze verschijnen op de tijdlijn van jouw favoriete social media kanalen zoals; Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, Google Bedrijven, etc.
Wij informeren en onderhouden de relatie met je publiek en doelgroep.

Social Media Strategie en – Plan

Strategie

Het opstellen van een social media strategie is cruciaal als je succes wilt behalen met je marketing en communicatie via je media kanalen. Een strategie past bij je bedrijfsvoering en bedrijfscultuur. Het best maak je een concreet stappenplan. Je beoordeelt van te voren waar je publiek en doelgroep zich bevindt, welke sociale kanalen ze gebruiken en hoe ze willen aangesproken worden. Want je publiek is niet altijd actief op alle online platformen. Het dus belangrijk om van te voren na te denken welke klantenreis jouw doelgroep bewandelt. Ook bekend als de ‘customer journey’. Voor je begint met het publiceren van content met passende artwork, zorg je dat al je profiel geactualiseerd zijn. 

Plan

Met een concrete strategie kan je efficiënt aan de slag en geef jij je strategie vorm in een social media plan. Je doelen zijn namelijk bepaald. Zorg ook dat je plan succes begint en dit ook blijft. Hiermee bedoelen we; maak een contentkalender. Hier maak je overzichtelijk welke gegevens je nodig hebt om professionele posts op te stellen. Vanuit die positie maak je namelijk contact met je publiek en doelgroep. Sociale media zijn bedoeld om in gesprek te gaan met elkaar. Het is dus erg belangrijk om regelmatig van jezelf te laten horen. Het belangrijkste doel bij sociale media is het creëren van betrokkenheid. Deel ervaringen, successen en diensten die iets toevoegen voor je publiek. Blijf professioneel als je een bedrijf vertegenwoordigt. Ook als je gaat vloggen en dit deelt op sociale platformen. 

social media bedrijf Zeeland

Social media uitbesteden?

Wij staan bekend als een marketingbureau die meer biedt dan enkel marketing. Dus ook voor het actueel houden van jouw social media en maken van landingspagina’s voor je social media strategie. 
Onze dienstverlening en hulp gaat van A tot Z. Dat betekent betrokken bij jouw organisatie op gebied van marketing, communicatie en PR vanuit Middelburg, Zeeland.