Bedrijfs website laten maken

Een wordpress website laten maken

Waar kies je voor? Ga je aan de slag samen met ons of laat je die flitsende website maken door je vertrouwde webdesigner? Een nieuwe bedrijfs website laten maken is een investering in je bedrijf. Investeren in bedrijfsgroei is een onderdeel van marketing, uiteindelijk ontwikkelt je bedrijf zich daar ook weer door. Een moderne bedrijfswebsite is namelijk snel en veilig. Het doel van je site is om een bezoeker te triggeren om op je bedrijfswebsite te blijven en snel de informatie te presenteren die gezocht wordt. Zo werkt het nu eenmaal, de concullega is namelijk maar één klik van jou verwijderd. Wij maken in samenwerking met onze IT partner jouw bedrijfswebsite en optimaliseren deze voor de zoekmachines. Ook houden we de site het hele jaar door up to date en beveiligd. We starten met een grondig zoekwoorden onderzoek en interviewen waar nodig. Zo doen we het op onze manier. Wij bouwen websites vanuit het Marketing, Communicatie en PR principe en optimaliseren op deze manier je website voor de zoekmachines zoals Google en Bing. 

Tekstschrijver website teksten

Naast een prachtige en overzichtelijke vormgeving vinden wij het belangrijk dat een website de juiste zoektermen bevat. Onze tekstschrijver voorziet je webteksten van de zoekwoorden en termen die bij jouw organisatie, product, dienst of merk horen. Wanneer dit niet geoptimaliseerd is komen er mensen op je site die jou helemaal niet zochten en dus ook jouw doelgroep niet zijn. Even een simpel voorbeeld om dit duidelijk te maken: je hebt een website gemaakt waarop je informatie deelt over hoe je honden verzorgt. Maar wordt benaderd door mensen die informatie zoeken over hoe je katten verzorgt. Die laatste wil je niet naar je site laten komen. In je wordpress website worden zoekwoorden en termen optimaal SEO en technisch in je teksten verwerkt. Onze website tekstschrijver zorgt dat dit gebeurt.

WEBSITE LATEN MAKEN VOOR JE BEDRIJF

Met een wordpress website
en zoekmachine optimalisatie bereik jij je doelgroep online.

Naast een prachtige en overzichtelijke vormgeving vinden wij het belangrijk dat een bedrijfswebsite de juiste zoektermen bevat. Aan de hand van zoektermen en interviews schrijft onze tekstschrijver je webteksten die bij jouw organisatie, product, dienst of merk horen. Wij onderhouden en optimaliseren je bedrijfswebsite voor zoekmachines het hele jaar door.  
Kom meer te weten over het laten maken van een website.

website laten maken

De relatie tussen je publiek en organisatie onderhouden met een geoptimaliseerde, snelle en veilige bedrijfswebsite