fbpx

1 jaar

We bieden je de mogelijkheid om jouw website te laten maken en op basis van een maandbedrag te financieren. Bij deze keuze financier je jouw website 12 maanden en blijft deze onder ons beheer. De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van de begroting van de offerte. Gezien we maatwerk leveren verschilt dit bedrag per opdracht.
Iedere website van ons wordt beheerd, is snel en beveiligd. 

stante pede

We maken de website voor jou en factureren deze in één keer aan jou. Bij deze keuze is de website gelijk van jou en jij beslist wie het beheer uitvoert. De hoogte van de factuur is afhankelijk van de begroting van de offerte en de uiteindelijke opdracht. Gezien we maatwerk leveren verschilt dit bedrag per opdracht. 
Iedere website van ons wordt beheerd, is snel en beveiligd. 

2 jaar

We bieden je de mogelijkheid om jouw website te laten maken en op basis van een maandbedrag te financieren. Bij deze keuze financier je jouw website 24 maanden en blijft deze onder ons beheer. De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van de begroting van de offerte. Gezien we maatwerk leveren verschilt dit bedrag per opdracht. 
Iedere website van ons wordt beheerd, is snel en beveiligd. 

Een snelle beveiligde website voor jouw onderneming

Hoe gaan we te werk wanneer je besluit een website te laten maken?

We beginnen allereerst met het inventariseren van jouw wensen. Dit doen we tijdens een intake gesprek met de hostingpartner, de webdesigner en ons, het marketing en communicatie bureau. Op basis van de verzamelde gegevens maken wij een begroting op per expertise en volgt een totale offerte. Na toelicht van de offerte en een akkoord maken we een ontwerp. Wanneer het ontwerp concreet is en goedgekeurd, beginnen we met het vullen en compleet maken van de website in het populaire WordPress CMS systeem. Het voordeel van WordPress is dat het op een eenvoudige manier door jou of ons beheerd kan worden. 

Wat krijg je wanneer je een website door ons laat ontwerpen? 

Een hele boel maar ook veel duidelijkheid. We sommen het een en ander voor je op. Want de reden dat wij websites zijn gaan maken, is dat wij vinden dat jij als ondernemer meer duidelijkheid moet krijgen over website mogelijkheden en waarde voor je geld moet krijgen. Ook zijn wij van mening dat een website een commercieel product en onderdeel van een moderne bedrijfsvoering is. Een moderne website kan veel meer dan gewoon online staan. Door het beheren en optimaliseren van een website voor een zoekmachine maak je van jouw website een lead generator die meer online zichtbaarheid mogelijk maakt en deze hoger in de zoekresulaten weergeeft. Zodat nieuwe klanten jouw bedrijf online vinden. Ook willen wij dat jouw website grondig beveiligd is zodat hackers geen kans krijgen je website te blokkeren. Tenslotte: wil je een fancy website dan betaal je meer, wil je een ingetogen site dan is dat gelijk merkbaar in de kosten van jouw website. 
Voor iedere kleine of midden onderneming gaan we graag aan de slag. 

Beheer* en optimalisatie website

Zoekwoord analyse en bepalen hoofdterm per webpagina

Concurrentie analyse

Zoekmachine optimalisatie per webpagina

 • Schermopties instellen voor Yoast SEO
 • Plugin Yoast SEO installeren
 • Titels H1, H2 en H3
 • Teksten aanpassen en schrijven naar SEO vereisten en zoekwoord/term/cluster verwerken
 • Yoast SEO compleet invullen
 • Aangepaste url’s indienen voor indexering
 • Sitemap toevoegen aan Google search t.b.v. indexering
 • Waar nodig menu aanpassen en submenu aanmaken
 • Landingspagina’s aanmaken indien nodig en optimaliseren voor zoekmachines
 • Plugin Redirection installeren
 • Plugin Site Kit installeren

*Beheren van de website na oplevering is mogelijk

Google Analytics, Search en Bedrijven

 • Plugin Google Site Kit installeren
 • WordPress website koppelen aan Google Search en Analytics
 • Filters eigen en beheer locatie(s) toevoegen aan Google Analytics

Basis WordPress webhosting* 

Wordt gebruiksklaar geleverd, voorzien van de nieuwste WordPress versie. (NL of ENG naar keuze)

Wordt standaard voorzien van: 

 • Elementor plugin t.b.v. het design
 • Aastra Plugin t.b.v. het design
 • SSL certificaat (https) t.b.v. beveiliging
 • Automatische backup van de website
 • Wordfence plugin t.b.v. beveiliging
 • Duplicator plugin t.b.v. de backups

5 Gb SSD opslag

Onbeperkt dataverkeer, geen onverwachte kosten achteraf

1 MySQL database

*dit pakket is niet geschikt voor een webshop

Publieke domeinnaam 

Optie: Basis hosting en remote proactief beheer

Hierbij zullen wij 4x per jaar de website in zijn geheel updaten naar de laatste WordPress versie. Wij controleren wekelijks of de gemaakte backups succesvol zijn verlopen. Wij voeren elke maand een security test uit om te beoordelen of de website afdoende beveiligd is. Alle constateringen bespreken wij met u alvorens tot een wijziging of actie over te gaan. Deze aanvullende dienst kunt u uiteraard ook zelf uitvoeren, mocht u daar de kennis en tijd voor hebben.

wordpress WEBSITE VOOR JE BEDRIJF

Met een wordpress website
en zoekmachine optimalisatie bereik jij je doelgroep online.

Naast een prachtige en overzichtelijke vormgeving vinden wij het belangrijk dat een bedrijfswebsite de juiste zoektermen bevat. Aan de hand van zoektermen en interviews schrijft onze tekstschrijver je webteksten die bij jouw organisatie, product, dienst of merk horen. Wij onderhouden en optimaliseren je bedrijfswebsite voor zoekmachines het hele jaar door.  
Kom meer te weten over het maken van een website.

website laten maken

De relatie tussen je publiek en organisatie onderhouden met een geoptimaliseerde, snelle en veilige bedrijfswebsite

Waarom kiezen voor een website bij ons? 

Waar kies je voor? Ga je aan de slag samen met ons of laat je die flitsende website maken door je vertrouwde webdesigner? Een nieuwe bedrijfs website laten ontwerpen is een investering in je bedrijf. Investeren in bedrijfsgroei is een onderdeel van marketing, uiteindelijk ontwikkelt je bedrijf zich daar ook weer door. Een moderne bedrijfswebsite is namelijk snel en veilig. We helpen midden en kleine bedrijven bij het realiseren van die nieuwe website. We geven jou de keuze om de begroting die we maakten voor je website in 1 keer, in 1 jaar of in 2 jaar aan ons terug te betalen. We sluiten met jou een abonnement af, waarin we zorgen dat de website structureel een back up krijgt, beveiligd is en beheerd wordt. En dit alles binnen jouw budget, zo kan je online blijven groeien naast je eigen werkzaamheden. 

Het doel van je site is om een bezoeker te triggeren om op je bedrijfswebsite te blijven en snel de informatie te presenteren die gezocht wordt. Zo werkt het nu eenmaal, de concullega is namelijk maar één klik van jou verwijderd. Wij maken in samenwerking met onze IT partner jouw bedrijfswebsite en optimaliseren deze voor de zoekmachines. Ook houden we de site het hele jaar door up to date en beveiligd. We starten met een grondig zoekwoorden onderzoek en interviewen waar nodig. Zo doen we het op onze manier. Wij bouwen websites vanuit het Marketing & Communicatie principe en optimaliseren op deze manier je website voor de zoekmachines zoals Google en Bing. 

Naast een prachtige en overzichtelijke vormgeving vinden wij het belangrijk dat een website de juiste zoektermen bevat. Onze tekstschrijver voorziet je webteksten van de zoekwoorden en termen die bij jouw organisatie, product, dienst of merk horen. Wanneer dit niet geoptimaliseerd is komen er mensen op je site die jou helemaal niet zochten en dus ook jouw doelgroep niet zijn. Even een simpel voorbeeld om dit duidelijk te maken: je hebt een website gemaakt waarop je informatie deelt over hoe je honden verzorgt. Maar wordt benaderd door mensen die informatie zoeken over hoe je katten verzorgt. Die laatste wil je niet naar je site laten komen. In je wordpress website worden zoekwoorden en termen optimaal SEO en technisch in je teksten verwerkt. Onze website tekstschrijver zorgt dat dit gebeurt.