Klanten en referenties

Klanten hebben ieder hun eigen hulpvraag. O.O.M Marketing biedt hulp bij marketing, communicatie en PR op maat van de klant. Dat leidt naar complimenten, feedback en toffe nieuwe opdrachten. Klanten zijn tevreden en delen via klantcases hun dankbaarheid graag met ons en ons publiek. Deze klanten zijn of waren jaren aan O.O.M Marketing verbonden.

emiel de waal
edw autolease

‘Online reuring’ dat wilden we graag. in 2016 begon Mirella met het opzetten van 5 locaties van EDW op social media. LinkedIn, Facebook, Instagram en Google Bedrijven tuigde ze voor ons op. Ze maakte de bestaande website compleet SEO proof. Ze is geslaagd in veroorzaken van ‘online reuring’. De klant weet ons goed te vinden. 

Corné en Jan willem
zuidwest logistiek

Eerst begon Mirella met het wekelijks posten van content op social media, ze optimaliseerde de profielen en zorgde voor de communicatie & pr die bij onze bedrijfscultuur hoort. Sinds kort verzorgt ze de interne nieuwsbrief; die veranderde van een word document in een prachtige digitale nieuwsbrief in onze huisstijl.  

arjan broek
de muziek kazerne

Adequaat, creatief, kwaliteit en snel…heel erg blij met hun online marketing hulp! Ze weten hoe muziek in de oren moet klinken! En maken van elke post op social media een feest. Onze website ziet er dankzij Mirella top uit en is goed vindbaar via de zoektermen die ze erin verwerkte met SEO.

Marco de smit
ricoh document center

O.O.M Marketing is innovatief en weet hoe je pr, communicatie en marketing voor een bedrijf uitvoert. De focus ligt op het profileren van je bedrijf in de lokale markt. Ze zorgen er voor dat je zichtbaarheid naar een hoger level wordt getild en je klantenbestand indirect groeit. Dit in de regio Zeeland en West-Brabant. 

Referenties

Wist je ook dat klanten je meest exclusieve PR medewerkers zijn? Het zijn zij die positieve communicatie over jouw bedrijf en services delen binnen hun netwerk. Klik op hun logo en kijk eens op de websites of social media van deze klanten. Voor iedere klant is de hulp op maat van hun behoefte en hierdoor uniek. 

Verandering brengt groei

Het zijn niet de sterksten van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. [C. Darwin] We geloven erin dat verandering groei met zich meebrengt. Dit kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn. 

In gesprek met elkaar

Alles begint voor ons met een goed gesprek. Met goed bedoelen we informatief, vragend, uitleggend, adviserend, kritisch en met open vizier. Ook willen we die persoonlijke klik met elkaar ervaren. Gevoel en verstand in balans.

Goed gevoel bij samenwerken

Dat ene gevoel dat wij samen deze klus gaan klaren bedoelen we. Jij geeft aan wat er moet gebeuren, wij geven feedback en voeren de taak naar behoren uit. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. 

Tevreden klanten

Jarenlange samenwerking met bijna alle klanten. Loyaliteit en vertrouwen liggen aan de basis. Want als het fundament solide en betrouwbaar is, kom je samen heel ver. Op deze manier beginnen we elke nieuwe opdracht ‘hulp bij marketing, communicatie & pr’.