Klanten

Klanten hebben ieder hun eigen hulpvraag. O.O.M Marketing biedt hulp bij marketing, communicatie en PR op maat van de klant. Lees hun ervaringen en vraag gerust om meer uitleg. We helpen en adviseren graag.

‘Online reuring’ dat wilden we graag. in 2016 begon Mirella met het opzetten van 5 locaties van EDW op social media. LinkedIn, Facebook, Instagram en Google Bedrijven tuigde ze voor ons op. Ze maakte de bestaande website compleet SEO proof. Ze is geslaagd in veroorzaken van ‘online reuring’. De klant weet ons goed te vinden. 

edw autolease
emiel de waal,
edw autolease

Eerst begon Mirella met het wekelijks posten van content op social media, ze optimaliseerde de profielen en zorgde voor de communicatie & pr die bij onze bedrijfscultuur hoort. Sinds kort verzorgt ze de interne nieuwsbrief; die veranderde van een word document in een prachtige digitale nieuwsbrief in onze huisstijl.  

zuidwest logistiek
Corné & Jan Willem,
zuidwest logistiek

Verandering brengt groei 

Het zijn niet de sterksten van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. [C. Darwin]
We geloven erin dat verandering groei met zich meebrengt. Dit kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn. 

In gesprek met elkaar 

Alles begint voor ons met een goed gesprek. Met goed bedoelen we informatief, vragend, uitleggend, adviserend, kritisch en met open vizier. Ook willen we die persoonlijke klik met elkaar ervaren. Gevoel en verstand in balans.

Goed gevoel bij samenwerken

Dat ene gevoel dat wij samen deze klus gaan klaren bedoelen we. Jij geeft aan wat er moet gebeuren, wij geven feedback en voeren de taak naar behoren uit. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. 

Tevreden klanten

Jarenlange samenwerking met bijna alle klanten. Loyaliteit en vertrouwen liggen aan de basis. Want als het fundament solide en betrouwbaar is, kom je samen heel ver. Op deze manier beginnen we elke nieuwe opdracht ‘hulp bij marketing, communicatie & pr’.  

Adequaat, creatief, kwaliteit en snel…heel erg blij met hun online marketing hulp! Ze weten hoe muziek in de oren moet klinken! En maken van elke post op social media een feest. Onze website ziet er dankzij Mirella top uit en is goed vindbaar via de zoektermen die ze erin verwerkte met SEO. 

de muziek kazerne
Arjan Broek, 
de muziek kazerne

O.O.M Marketing is innovatief en weet hoe je pr, communicatie en marketing voor een bedrijf uitvoert. De focus ligt op het profileren van je bedrijf in de lokale markt. Ze zorgen er voor dat je zichtbaarheid naar een hoger level wordt getild en je klantenbestand indirect groeit. 

ricoh zeeland
ricoh document center west-brabant & zeeland

Review klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje. Zij zorgen voor onze communicatie & pr. Wil je graag de ervaring van O.O.M Marketing met een van onze klanten bespreken. Dan kan dit via klantcases die we digitaal beschikbaar hebben. We maken dan graag een afspraak om deze toe te lichten aan jou. Neem contact op via het contactformulier, bel ons of stuur een bericht via WhatsApp.

Complimenten, feedback en toffe nieuwe opdrachten. Klanten zijn tevreden en delen via klantcases hun dankbaarheid graag met ons en ons publiek. Deze klanten zijn al jaren aan O.O.M Marketing verbonden.
We hebben van diverse klanten klantcases uitgewerkt. Deze unieke klantcases bespreken we graag persoonlijk met je. 
Wist je ook dat klanten je meest exclusieve PR medewerkers zijn? Het zijn zij die positieve communicatie over jouw bedrijf en services delen binnen hun netwerk. Kijk eens op de websites of social media van deze klanten.