fbpx

Klanten en referenties

Klanten hebben ieder hun eigen hulpvraag. O.O.M Marketing biedt hulp bij marketing, communicatie en PR, op maat van de klant. Dat leidt naar complimenten, feedback en leuke nieuwe opdrachten. Klanten zijn tevreden en delen via klantcases hun dankbaarheid graag met ons en ons publiek. Deze klanten zijn of waren jaren aan O.O.M Marketing verbonden. 

Richard pijpelink
Istimewa Elektro

O.O.M Marketing is al vele jaren de pionier op gebied van marketingcommunicatie binnen onze organisatie. Ze bouwden samen met hun team aan een website die vanaf het begin commercieel zijn werk doet, online leads genereert en ons bedrijf professioneel profileert. Ze ontzorgen ons compleet en zorgen voor een optimale interne communicatie en externe strategische marketingcommunicatie via alle sociale kanalen, de website, neemt interviews af en schrijft artikelen voor vakbladen en bedrijfsplatforms.

Jan willem van de Voorden
zuidwest logistiek

Mirella, O.O.M Marketing, is ondertussen al enkele jaren een waardevol deel van ons bedrijf. Ze liet via de website en SEO onze koeriersdiensten exceptioneel groeien. Ze zorgt ook voor een optimale interne communicatie via de intranet en externe strategische marketingcommunicatie via alle sociale kanalen, de website en schrijft artikelen en columns voor vakbladen en bedrijfsplatforms. Ook begeleidt ze studenten die verbonden zijn bij het commerciële groeiproces van ons bedrijf. Ze brengt kansen in beeld op de landelijke en Europese markt op gebied van sneltransporten. 

arjan broek
de muziek kazerne

O.O.M Marketing bouwde onze website en vanaf het begin kwamen er waardevolle leads binnen zodat ons bedrijf vanaf het begin online groeide. Onze website is goed vindbaar via de commerciële zoektermen die ze erin verwerkten en de SEO technieken . We beheren onze website zelf maar als we ergens tegen aanlopen of vragen hebben, helpen ze gelijk. Bij onze start up hebben ze alle sociale kanalen opgezet, beheert en voorzien van content die ons bedrijf profileerde en leads genereerde. Ook maakten ze koppelingen tussen de website en de sociale kanalen. 

Jeanneke schutte
ITN Groep

O.O.M Marketing beheert een groot deel van onze bedrijf marketingcommunicatie via de website en sociale kanalen. Ze interviewen medewerkers en klanten, schrijfen SEO content voor de website, optimaliseren de webpagina’s, voegen berichten en expertises toe en zorgen dat wij compleet ontzorgt zijn. Het doel is leads genereren aan de hand van strategische marketingcommunicatie zodat ons bedrijfsactiviteiten toenemen. Ook denken ze mee en geven waar nodig advies t.b.v. optimalisatie van diverse marketing en communicatie middelen.

Referenties

Wist je ook dat klanten je meest exclusieve ambassadeurs zijn? Het zijn zij die positieve communicatie over jouw bedrijf en services delen binnen hun netwerk. Ze vertellen van mond tot mond hoe ze het ervaren om samen te werken met O.O.M Marketing & Communicatie. Klik op hun logo en kijk eens op de websites of social media van deze klanten. Voor iedere klant is de hulp op maat van hun behoefte en hierdoor uniek. 

Verandering brengt groei

Het zijn niet de meest sterke van een soort die overleven en ook niet de meest intelligente . Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. [C. Darwin] We geloven erin dat verandering groei met zich meebrengt. Dit kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn. 

In gesprek met elkaar

Alles begint voor ons met een goed gesprek. Met goed bedoelen we informatief, vragend, uitleggend, adviserend, kritisch en met open vizier. Ook willen we die persoonlijke klik met elkaar ervaren. Gevoel en verstand in balans.

Goed gevoel bij samenwerken

Dat ene gevoel dat wij samen deze klus gaan klaren bedoelen we. Jij geeft aan wat er moet gebeuren, wij geven feedback en voeren de taak naar behoren uit. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. 

Tevreden klanten

Jarenlange samenwerking met bijna alle klanten. Loyaliteit en vertrouwen liggen aan de basis. Want als het fundament solide en betrouwbaar is, kom je samen heel ver. Op deze manier beginnen we elke nieuwe opdracht ‘hulp bij marketing, communicatie & pr’.