fbpx

OOM staat voor Ondersteuning Op Maat

bij Marketing, Communicatie & PR

OOM Marketing is een bedrijf op gebied van PR, Communicatie en Marketing dat in de breedste zin van het woord aan de slag gaat. In de oorsprong begon Mirella Herwegh O.O.M om andere ondernemers op maat van hun hulpvraag te ondersteunen. OOM staat voor ‘ondersteuning op maat’. Wij helpen je bij het uitvoeren van vele offline en online taken op gebied van marketing, communicatie & pr die bij het bedrijf voorkomen. Want bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Vandaag de dag lijkt het net alsof online adverteren het enige is wat telt. Integendeel zelfs, wanneer je een bedrijf runt, is het breed in de markt zetten van je diensten en producten belangrijk. Met breed bedoelen we dat het zowel online als offline belangrijk is om je bedrijf te profileren. Via een combinatie van Marketing, Communicatie & PR zorgen we dat dit grondig en professioneel gebeurt. Wij laten je bedrijf indirect groeien en zorgen dat alles er piekfijn en in orde uitziet.  

O.O.M Marketing vanaf de basis een goede aanpak

Bij een grondige aanpak komt een planning en strategie kijken. Maar ook een vorm van communicatie die past bij de bedrijfscultuur, regio en bij de producten of diensten die het bedrijf verkoopt. Het totaal plaatje marketing, communicatie en pr is voor je bedrijf belangrijk. Deze diensten zijn namelijk allen het vakgebied dat zich bezighoudt met het onderhouden van de relatie tussen jouw organisatie en jouw publiek, medewerkers, relaties en klanten. De ene heeft meer met verkoop te maken dan de andere. Wij helpen binnen bedrijven om de interne communicatie op gang te krijgen, te verbeteren en te behouden. 

OOM MARKETING VOOR HET IMAGO VAN JE BEDRIJF

OOM Marketing
houdt zich vooral
bezig met het imago 
van je organisatie,
bedrijf en merk

Dus niet enkel met directe verkoop. Laten we daar vanaf het begin duidelijk in zijn. We maken namelijk gebruik van interne en externe communicatiemiddelen als brochures, websites, nieuwsitems, persberichten, mailings, social media, nieuwsbrieven, vlogs, filmpjes en advertenties om te informeren. Maar ook om de dialoog aan te gaan met de doelgroep, medewerkers en de media. Kom meer te weten over hulp bij Marketing, Communicatie & PR en neemt contact op.  

De relatie tussen publiek en organisatie onderhouden met Marketing, Communicatie & PR

O.O.M MARKETING IN MIDDELBURG, ZEELAND

O.O.M Marketing in Middelburg, korte lijntjes en dichtbij

Wij staan erom bekend dat we helpen en meewerken. We hebben veel te bieden. Onze dienstverlening en hulp gaat van A tot Z. Dat betekent betrokken bij jouw organisatie op gebied van marketing, communicatie en PR vanuit Middelburg, Zeeland.

Wij werken samen met meerdere eenmanszaken, freelancers en partnerbedrijven. We selecteerden de besten die we voor je inzetten wanneer en waar nodig. We onderhouden onze relatie met hen goed en hebben korte lijntjes. Ook werken we graag met studenten, zij hebben een verfrissende kijk op vele zaken en leren actuele zaken vanuit de praktijk. Zij worden ingezet als stagiaires bij onze eigen werkzaamheden maar ook t.b.v. van klanten. Stagiaires worden begeleid en werken in de praktijk gewoon mee.