fbpx

O.O.M staat voor Ondersteuning Op Maat

bij Marketing & Communicatie voor je bedrijf

O.O.M Marketing is een bedrijf dat zich richt op Communicatie en Marketing in de breedste zin van het woord. De visie van Mirella Herwegh, die O.O.M in 2015 oprichtte, was vooral gericht op het ondersteunen van ondernemers op maat van hun marketing- en communicatiebehoeften. OOM staat voor ‘ondersteuning op maat’. We helpen bij diverse offline en online taken op het gebied van marketing en communicatie, omdat het runnen van een bedrijf veel omvat. Hoewel online adverteren vaak de focus lijkt te hebben, geloven wij dat het belangrijk is om zowel online als offline aanwezig te zijn. Door middel van een combinatie van Marketing en Communicatie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf op een grondige en professionele manier wordt geprofileerd. We dragen indirect bij aan de groei van je bedrijf en streven ernaar dat alles er perfect uitziet.

De missie van O.O.M Marketing

Bij O.O.M Marketing is onze missie duidelijk: we willen bedrijven helpen groeien, altijd beginnend met een sterke basis. We maken gebruik van slimme en innovatieve marketingmethoden om dit te bereiken. Onze prioriteit is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, daarom nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. We streven naar het leveren van uitstekende service en onze toewijding aan de klant staat centraal in alles wat we doen. Onze doel is om hoogwaardige diensten te leveren en langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en succes.

De visie van O.O.M Marketing

Bij O.O.M Marketing streven we ernaar een vooraanstaande speler te zijn in de wereld van marketingcommunicatie. Onze visie is om de toekomst van marketingcommunicatie vorm te geven door middel van innovatie, creativiteit en vooruitstrevendheid. We willen niet alleen uitblinken in ons vakgebied, maar ook een inspiratiebron en een motor van vernieuwing zijn voor onze klanten en partners. Samen streven we naar grensverleggende oplossingen die de norm veranderen en de weg vrijmaken voor groei en succes.

OOM MARKETING VOOR HET IMAGO VAN JE BEDRIJF

OOM Marketing
houdt zich vooral
bezig met het imago 
van je organisatie,
bedrijf en merk

Dus niet enkel met directe verkoop. Laten we daar vanaf het begin duidelijk in zijn. We maken namelijk gebruik van interne en externe communicatiemiddelen als brochures, websites, nieuwsitems, persberichten, mailings, sociale media, nieuwsbrieven, vlogs, filmpjes en advertenties om te informeren. Maar ook om de dialoog aan te gaan met de doelgroep, medewerkers en de media. Kom meer te weten over hulp bij Marketing & Communicatie en neemt contact op.  

De relatie tussen publiek en organisatie onderhouden met Marketing & Communicatie

O.O.M MARKETING IN MIDDELBURG, ZEELAND

O.O.M Marketing in Middelburg, korte lijntjes en dichtbij

Ontdek hoe wij je kunnen helpen. Onze uitgebreide dienstverlening omvat alles wat je nodig hebt, van A tot Z, op het gebied van marketing en communicatie, allemaal vanuit Middelburg, Zeeland. 
Bij ons werk je samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van professionals, waaronder eenmanszaken, freelancers en partnerbedrijven. We werken alleen met de besten, die we inzetten wanneer en waar nodig. Dankzij onze sterke relaties en korte communicatielijnen verloopt alles soepel en efficiënt. 
We hechten waarde aan frisse perspectieven, daarom werken we graag samen met studenten. Ze brengen nieuwe ideeën en actuele kennis in, en worden ingezet als stagiaires bij zowel onze interne werkzaamheden als voor onze klanten. Onze stagiaires worden nauw begeleid en nemen volledig deel aan de praktijkervaring.