fbpx

Wat is SEO?

Technische online marketing term

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het is een belangrijk onderdeel van online marketing en gaat over het optimaliseren van websites om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google. Door middel van het optimaliseren van de inhoud, techniek en linkstructuur van een website wordt deze beter vindbaar voor zoekmachines, waardoor potentiële klanten de website eerder zullen vinden. Hierdoor kunnen bedrijven meer bezoekers, leads en klanten genereren en hun online zichtbaarheid vergroten. Een belangrijk aspect van SEO is het toevoegen van relevante zoekwoorden op de website. Dit is echter niet het enige wat telt. Zo moeten zoekwoorden ook op de juiste plekken voorkomen en moet de website gebruiksvriendelijk zijn. SEO is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor ondernemers en marketeers en zal ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen in online marketing.

Jouw website nog niet SEO geoptimaliseerd?

Geen probleem, dan bekijken we eerst de techniek van jouw website en gaan vervolgens per webpagina de SEO technieken toepassen. Zoals de vormgeving en zoektermen en brengen advies uit aan de webbouwer hoe de pagina te optimaliseren ten gunste van je online vindbaarheid. Of wij SEO optimaliseren je website zelf in opdracht van jou. Een zoekwoordenonderzoek is een onderdeel van de optimalisatie waar de concurrentie ook onder de loep wordt gelegd. Het is namelijk wel belangrijk om je online te onderscheiden t.o.v. de concurrentie en concullega’s. Je vist namelijk allemaal in dezelfde online vijver. 

SEO OPTIMALISATIE VAN JE BEDRIJFSWEBSITE

SEO ook bekend als  
zoekmachine optimalisatie

voor je website, zorgt dat je
 online vindbaar bent voor je doelgroep en publiek.

Relevante website bezoekers, je doelgroep, bereiken je website sneller en beter met SEO optimalisatie van je bedrijfswebsite. Dit komt om je specifieke zoektermen gebruikt waarop je doelgroep zoekt en deze verwerkt zijn in je webpagina’s. Het compleet optimaliseren van je website voor zoekmachines zorgt van een hogere vindbaarheid van je website.Bovendien blijft dit zo voor langere termijn. Kom meer te weten over hulp bij website optimalisatie. 

seo

SEO zorgt voor een hogere kwaliteitsscore van je website