fbpx

Start jouw verhaal via de O.O.M Marketing babbelplank!

Maak een ander ‘content’ met jouw bedrijfsverhaal. 

de O.O.M Marketing babbelplank

De Babbelplank Legt contact tussen
Zeeuwse 
relaties

Hey wat leuk om jou hier te treffen. Je hebt net de QR Code op mijn babbelplank gescand. Deze kreeg een bedrijf en tevens O.O.M Marketing klant cadeau. Leuk idee he! Kijk ook eens op de site van deze ondernemende Zeeuwse studenten! Zij bedachten dit idee en werkten het uit. Het is een geweldig initiatief en tevens een uniek cadeau voor relaties. De bedoeling van deze babbelplank is om in gesprek te gaan met elkaar. En ik ga zeker ook graag met jou in gesprek. Maar mijn idee van deze babbelplank is ook om jou in contact te brengen met mijn waardevolle, gezellig en loyale netwerk van klanten en relaties. Via mij of direct kom je dan namelijk met hen in contact. Want wie weet kunnen wij met z’n allen iets voor jou betekenen. Kijk gerust even rond, snuffel waar je wilt en ga in gesprek wanneer er voor jou mogelijk kansen liggen.

ben je ook zo content of wil je content?

Content met deze O.O.M Marketing 
babbelplank? 

Ik hoop je ‘content’ te hebben gemaakt met dit initiatief. En content heeft in dit geval een dubbele betekenis. Ik, Mirella Herwegh, ben zoals je wellicht weet van Vlaamse Nederlandse oorsprong. Geboren in het mooie Zeeuwse Hulst en opgegroeid in het Vlaamse dorpje Stekene. Op mijn 20e vertrok ik definitief naar Nederland. Ik klink niet alleen Vlaams maar gebruik ook diverse Vlaamse woorden in mijn communicatie. Mijn aanpak is concreet en direct en naar mijn idee ook erg Nederlands. Het is uniek en past bij mij, mijn klanten loven mij om deze unieke kwaliteiten. Content is een Vlaams woord en afkomstig van het Waals, Frans, en betekent ‘blij’. Ik maak namelijk graag mensen blij en mijn klanten zijn erg blij met mij persoonlijk en met het ‘ marketing & communicatie‘ werk dat ik voor hen uitvoer. Daarnaast is content natuurlijk ook, online tekst geschreven voor websites, magazines en social media kanalen. En dat is mijn dagelijkse werk. Ik creëer content die ik uit gesprekken en interviews opmaak of zelf schrijf uit de kennis die ik over een bedrijf heb. Kortom ik word zelf ook erg ‘content’ van mijn eigen werk. Nu is het aan jou! Bekijk mijn klanten portfolio en wanneer je in contact wilt komen met een klant van mij, verneem ik dit heel graag van je.

Trouwens wanneer drinken wij samen koffie? Of liever babbelen met een ander drankje? 

Verandering brengt groei

Het zijn niet de sterksten van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. [C. Darwin] We geloven erin dat verandering groei met zich meebrengt. Dit kan zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zijn. 

In gesprek met elkaar

Alles begint voor ons met een goed gesprek. Met goed bedoelen we informatief, vragend, uitleggend, adviserend, kritisch en met open vizier. Ook willen we die persoonlijke klik met elkaar ervaren. Gevoel en verstand in balans.

Goed gevoel bij samenwerken

Dat ene gevoel dat wij samen deze klus gaan klaren bedoelen we. Jij geeft aan wat er moet gebeuren, wij geven feedback en voeren de taak naar behoren uit. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. 

Tevreden klanten

Jarenlange samenwerking met bijna alle klanten. Loyaliteit en vertrouwen liggen aan de basis. Want als het fundament solide en betrouwbaar is, kom je samen heel ver. Op deze manier beginnen we elke nieuwe opdracht ‘Hulp bij Marketing, Communicatie & PR’.