fbpx
Wat is communicatie & PR?

Communicatie & PR

Communicatie & PR houdt zich vooral bezig met het imago en de profilering van een organisatie, bedrijf of merk. Dus niet zozeer met de verkoop. Het onderhoud de relatie tussen organisatie en het publiek. Marketing & Communicatie is een belangrijke tool om je doelgroep en publiek te bereiken. 

Marketing communicatie

In elke fase communiceer je op een andere manier met je publiek en doelgroep. 
Maak gebruik van marketing & communicatie 

Door marketing & communicatie toe te passen in elke fase van de [online] marketing strategie voor je merk, bedrijf of organisatie bereik je iedereen en voelt ieder op zich ook aangesproken.

Communicatie & PR uitgelegd! 

Communicatie

Communicatie is het proces van informatie uitwisseling. Wanneer je communiceert is er sprake van een zender, een boodschap met informatie en een ontvanger. Communicatie kan verbaal en non- verbaal zijn. Eigenlijk worden alle zintuigen gebruikt bij communicatie in de breedste zin van het woord. Vanuit het perspectief PR-adviseer je organisaties hoe ze met hun publiek kunnen of zouden moeten communiceren. De communicatie verloopt vervolgens via alle beschikbare of ingezette kanalen. Dit kan zowel offline als online zijn. Je communiceert op de plek waar je publiek of doelgroep zich bevindt. 

PR

Bij PR gaat het er vooral om dat er relevante en nieuwswaardige inhoud wordt gecommuniceerd. Vanuit de ondernemer heeft het als doel een imago te creëren of te behouden om de naamsbekendheid te vergroten. Deze vorm van communicatie heeft geen directe verkoop van product of dienst als gevolg. Wat het wel doet is wederzijds begrip tussen de organisatie en het publiek kweken zodat beiden met elkaar in gesprek raken en blijven via de media. Dit kan zowel offline als online zijn. En ook al zit er geen commerciële drive achter deze aanpak, kan er op lange termijn wel verkoop op gang worden gebracht.

Communicatie & PR Zeeland

Communcieren in Zeeland; dichtbij met korte lijntjes

Wij staan bekend als een bedrijf dat meer biedt dan enkel communicatie & PR. Onze dienstverlening en hulp gaat ver. Dat betekent betrokken bij jouw organisatie op gebied van marketing, communicatie en PR.