fbpx

Marketing advies, uitvoering en strategie vanuit Middelburg

Online Marketing Advies & Uitvoering

Wij zijn geen gangbaar marketing bureau in Zeeland die zich bezighoudt met enkel adverteren via Google en Social Media. Wij zijn anders en zo werken we ook. Wij geloven meer in de aanpak van online marketing op basis van communicatie & pr. Een manier waarbij je als bedrijf, merk of organisatie een langdurige band opbouwt met je publiek, volgers en doelgroep. We hebben het op onze website over onze werkwijze ‘A tot Z Hulp’. Online marketing is een onderdeel van het complete pakket waarbij we jouw organisatie, product of merk profileren. Wij zorgen er vooral voor dat je online zichtbaar en vindbaar bent. Dit dan doen we aan de hand van het inzetten van diverse online tools die passen bij marketing op gebied van pr & communicatie. Je kunt denken aan een interne of externe nieuwsbrief, social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Google Bedrijven en YouTube. Maar ook je website of landingspagina’s maken, optimaliseren of onderhouden met als uitgangspunt zoekmachinemarketing. Want met SEO zorg je ervoor dat je publiek jouw website ontdekt en bezoekt. En waar nodig interviewen we jouw klanten, medewerkers of relaties die met hun verhaal jouw online marketing op een hoger level tillen. Want zij zijn de ambassadeurs die jouw online marketing tot een ongekende hoogte kunnen brengen. Deze verhalen delen we namelijk via alle online kanalen die je organisatie al heeft of die we maken voor je. 

Online Marketing Strategie Mix

Bij een online marketing strategie gaat het erover dat je eerst nadenkt voor je doet. We doen niet zomaar maar wat. We bespreken met jou wie je doelgroep is, waar die zich bevindt, wat je bedrijfscultuur en huisstijl is en wat de missie is van jullie organisatie. Eerst willen we van alles van jou weten, daarna bepalen we welke tools we gaan gebruiken en inzetten en daarna bepalen we hoe we dit gaan doen. Natuurlijk alles in overleg met jou. Het is tenslotte jouw bedrijf. Wij geven advies waar nodig en raden zaken af als we al van te voren weten dat dit niet de juiste aanpak is. Ook kan er aansluitend aan onze werkzaamheden een online campagne in de strategie worden meegenomen, dus een online marketing mix van pr & communicatie en adverteren via Google of Social Media. De aard en grootte van de campagne bepalen mede of we dit zelf opzetten of uitbesteden aan een van onze online marketing partners. Met hen hebben we ook korte lijntjes en de ervaring van samenwerken. Zij kunnen zelf zorgen dat er automatisch berichten verzonden worden vanuit jouw organisatie via marketing automation. Tenslotte verzamelen we alle gegevens in één overzichtelijke digitale map, waar jij zelf altijd bij kunt, waar je ook bent. We maken het je echt makkelijker als we je helpen. 

ONLINE MARKETING VOOR HET IMAGO VAN JE BEDRIJF

Online Marketing Zeeland een bureau dat zich bezighoudt met de groei van je organisatie, bedrijf of merk en je imago profileert.

Dus naast het stimuleren van je omzet werken we ook aan je naamsbekendheid. Wij zijn anders en zo werken we ook. Wij geloven in de aanpak van online marketing op basis van communicatie & pr. Een manier waarbij je als bedrijf, merk of organisatie een langdurige band opbouwt met je publiek, volgers en doelgroep. We gaan indien nodig ook de dialoog aan met de doelgroep, medewerkers en media. Kom meer te weten over online marketing hulp en neemt contact op. 

online marketing

De relatie tussen publiek en organisatie onderhouden met online marketing